menu close menu

O meni

Elizna - About me Studirala sam u Međunarodnoj školi za lepotu u Južnoj Africi. Pohadjala sam redovnu dvogodišnju školu u kojoj smo učili sve – od depilacija voskom, tretmana za telo, tretmana za lice do manikira i pedikira. Na drugoj godini mojih studija, specijalizovala sam se za refleksologiju, ishranu i nutricionizam i terapiju tela, ali tek nakon što sam otvorila svoj salon u gradu Knysna, u Južnoj Africi i nakon što sam provela izvesno vreme radeći na brodovima za krstarenje, shvatila sam da želim da se specijalizujem u jednom drugom smeru kada je lepota u pitanju.

Bilo mi je potrebno dosta vremena da pronađem pravi kurs za trajnu šminku, na kom sam stekla sigurnost da mogu klijentima da pružim najbolje savete, mešavinu boja i da na prirodan način istaknem njihovu unutrasnju lepotu . Upravo te iste 2007. godine, nakon što sam se kvalifikovala za trajnu šminku, saznala sam i za polu trajnu nadogradnju trepavica Xtreme Lashes®. Po završetku kursa i praktičnog rada, akreditovala sam se 2008. godine i od tada se bavim nadogradnjom trepavica.

U svom salonu se trudim da klijentima pružim sve najbolje i najprofesionalnije tretmane.Svakodnevno me raduje osecaj da je čitavo moje biće kao stvoreno da drugima pruža tretmane ulepšavanja. Nadam se da će moji klijenti uvek biti ispunjeni zadovoljstvom i osećanjem blagostanja nakon boravka u mom salonu.

manmeds.top | 502: Bad gateway

Error 502 Ray ID: 3f15914cc22f7e7b • 2018-02-22 23:01:30 UTC

Bad gateway

You

Browser

Working
Detroit

Cloudflare

Working
manmeds.top

Host

Error

What happened?

The web server reported a bad gateway error.

What can I do?

Please try again in a few minutes.